Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Maak je duikdromen waar met Diving World!

Maak je duikdromen waar! Na onze grote successen op de afgelopen duikbeurzen is het dit jaar tijd voor een virtuele beurs! Diving World is erbij!

Net als andere jaren worden wij ook dit jaar weer bijgestaan door diverse partners vanuit de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar die ene fantastische liveaboard rond de Malediven, wilt eilandhoppen op de Filipijnen of misschien wel de Azoren of een relaxte duikvakantie in Egypte zoekt, op onze virtuele stand kun je met al jouw (duik) vragen terecht bij onze specialisten!

Geld terug-garantie

Ontdek online de mooiste bestemmingen, stel direct al jouw vragen en profiteer van spetterende aanbiedingen én onze unieke corona garanties! Wat dacht je van een geld terug garantie of onze actie boek nu, betaal later!? Wil je alvast een afspraak maken voor 6 of 7 februari? Stuur dan jouw verzoek naar info@divingworld.nl en wij plannen graag een afspraak in om jouw reisplannen door te spreken.

Als enige duikreisorganisatie in de Benelux zijn wij aangesloten bij de SGR, SGRZ, het Calamiteinfonds én de ANVR waardoor je geniet van zekerheden voor, tijdens en na je vakantie! Met Diving World ga je dan ook zeker op reis!

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief