Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws / Vacature

Duikcentrum De Grevelingen zoekt jou!

Lijkt het je wat? Werken in de duikbranche? Waar kun je dat dan beter doen dan in Zeeland, hét duikparadijs van Nederland. Duikcentrum De Grevelingen is op zoek naar een nieuwe collega.

Het noodlottige overlijden van Tonnie, voor velen het bekende gezicht van Duikcentrum de Grevelingen in Scharendijke, is hard aangekomen, ook bij zijn collega’s. Maar zo zegt Martijn Hanson, eigenaar van het duikcentrum: “Tonnies motto was ‘Als je hulp nodig hebt…moet je dat vragen.’ En dat is precies wat wij nu doen! Wij hebben hulp nodig.”

Duikcentrum de Grevelingen is dan ook op zoek naar nieuwe medewerkers voor zowel de ruime winkel in het hart van het duikgebied als voor de groothandel.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het bevoorraden van de winkel, het verzenden van bestellingen, het verkopen van duikmateriaal, het vullen van duikflessen, enz. Ook is er ruimte om mee te werken aan het verbeteren van de online activiteiten op Divestore.nl.
Duikcentrum de Grevelingen is leverancier van kwalitatief hoogwaardige duikmerken. Om onze klanten goede service te verlenen is enige kennis van duiken en duikmateriaal noodzakelijk.

Het duikcentrum is op zoek naar meerdere enthousiaste mensen, die het hele jaar rond willen werken, juist alleen in de zomer of de weekenden en vakanties. Geheel afhankelijk van jouw beschikbaarheid en mogelijkheden wordt bekeken welke rol jij binnen het bedrijf kunt vervullen. Samen mét jou bepaalt Martijn Hanson graag of en hoe je kennis en ervaring aansluiten bij zijn wensen.

Zoek jij een uitdagende baan en wil je met Duikcentrum de Grevelingen in gesprek? Neem contact op met Martijn Hanson op Duikcentrum@de-grevelingen.nl of bel 0111-671288.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief