Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikcentrum Arraia Divers op de Azoren te koop

Wil jij van je hobby je werk maken en als ondernemer een duikcentrum op de Azoren draaien? Wellicht is dit je kans.

Arraia Divers is een 5-sterren duikcentrum, gevestigd in Hotel do Caracol. Het hotel bevindt zich op een unieke locatie in de Unesco stad “Angra do Heroismo” op Terceira. Terceira is één van de eilanden van de Azoren, die deel uitmaken van Portugal. De duikschool bevindt zich direct aan het water. Er is een prachtig huisrif en het uitzicht op de vulkanische formatie Mount Brasil is adembenemend mooi. Dankzij de unieke locatie kan je gedurende het hele jaar gasten ontvangen – met een piek in het hoogseizoen gedurende de zomermaanden.

Buiten het zeer rijke culturele erfgoed dat de eilandengroep rijk is, staat het eiland ook bekend om de talloze buitensportmogelijkheden zoals hiken, het bezoeken van grotten, spotten van walvissen, surfen en natuurlijk duiken.

De huidige eigenaren Devin Leary en Veronica Larsson hebben Arraia Divers uitgebouwd tot een florerend bedrijf met een goede reputatie op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Wanneer je de passie van Devin en Veronica voor het duiken deelt, deze passie graag overbrengt op anderen en niet kan wachten om te leven in een idyllische omgeving, dan is dit wellicht jouw kans!

De verkoop omvat alles wat van belang is om het bedrijf succesvol voort te zetten. Het is een volledig operationeel duikcentrum met duikshop, alle benodigde vergunningen, een Ford Transit voor 9 passagiers, een Coltri MCH 16 Mark compressor en duikuitrustingen (inclusief bijbehorend onderhoudsmateriaal).

Heb je interesse en wil je meer informatie, neem dan contact op met devin@arraiadivers.com.

Links:
www.arraiadivers.com

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *