Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duik mee voor Unicef!

Drie duikers die een marathon gaan lopen voor een bijzonder project. Duik mee en steun hen!

Mei 2018 gaat het gebeuren: dan lopen drie Haarlemse duikers, Suzanne, Walter en Yvonne, in Kenia de eerste editie van de Unicef Rift Valley Marathon. Een unieke marathon waarmee ze geld ophalen voor een bijzonder project dat ervoor zorgt dat kinderen op scholen schoon water, wc’s en voorlichting over hygiëne krijgen. Om één school te helpen moeten ze EUR 15.000,- aan donaties binnenhalen en daar hebben ze jouw hulp als duiker hard bij nodig!

Help door met hen te gaan duiken! Vaar en duik op zaterdag 3 maart een hele dag mee tijdens de ‘Maiden Voyage’ van duikschip Susanna op de Vinkeveense plassen! Kosten 100 euro p.p. Opbrengsten gaan volledig naar Unicef, Haarlem rent voor Kenia.

Er is plek voor 12 duikers. Lucht, eten en drinken zijn inbegrepen. Duikmaterialen dien je zelf mee te nemen (ook fles en lood). Deze unieke kans wil je als duiker natuurlijk niet missen! Een toffe duikdag en daarmee ook nog Unicef en de kids in Kenia steunen.

Duik jij graag mee voor Unicef en de kids in Kenia? Neem dan contact met Suzanne, Walter en Yvonne op. Tot 3 maart onder water in Vinkeveen!

 

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *