Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duik lokaal met #duiklokaal

Post de komende maanden je lokale duikfoto’s – boven of onder water – op Facebook of Instagram met #duiklokaal en maak kans op een SSI Specialtypakket!

Hoe mooi is duiken in eigen land!?! Koud, zand, erwtensoep, niets te zien? Nee, echt niet! Of je nu met een speedboot de Oosterschelde verkent, de reefballs bekijkt, zwemt door een bus of cockpit, een steengroeve verkent of de wrakken van de Noordzee exploreert. Er is volop variatie voor elke duiker. Er gaat een wereld voor je open!

Scuba Schools International en DuikeninBeeld staan achter lokaal. Koop jij bij de winkel om de hoek, laat jij je gidsen door een duikcentrum in de buurt of ga je gewoon lokaal duiken of freediving? Maak een (onderwater)foto of een selfie met je buddy of ander origineel bericht en gebruik de tag #duiklokaal en check in op de locatie!

SSI verloot tot het einde van 2020 onder de deelnemers elke maand 5 digitale specialtypakketten. Met dit pakket kun je je op divessi.com, in de MySSI app of op PDF wereldwijd (maar het liefst lokaal) inschrijven* voor een specialtycursus bij een SSI Training Center.

Iedereen mag meedoen, het maakt niet uit welke kleur jij ‘draagt’. Samen vormen wij de duiksport!

* Let op: SSI sponsort een gratis digitaal lespakket. Dit staat los van de opleidingskosten die door een SSI Training Center in rekening gebracht kunnen worden. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief