Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Het verhaal achter de foto

Dromerige blanket-octopus – Het verhaal achter de foto

Els Van Den Borre, die in september bij ons in beeld was, maakte in Anilao een ‘black water’-duik waarbij een droom werkelijkheid werd!

De droom van iedere fotograaf is ooit eens een foto te maken van een zelden waar te nemen diersoort. Dit was ook mijn droom. Toen we in Anilao (Filipijnen) onze eerste ‘black water’-duik maakten, kreeg ik bijna tranen in mijn ogen. Op het einde van deze magische duik zag ik een vrouwelijke blanket-octopus. Deze mooie dame leeft normaal op grote dieptes en werd vroeger, voor het ontstaan van de ‘black water-duiken, zelden waargenomen.

Els van den Borre is deze maand ‘in beeld’ op DuikeninBeeld. Klik hier voor meer foto’s en het verhaal van deze fotograaf.

Lees en kijk nog een ‘verhaal achter de foto’:


Clownvis met parasiet


Voshaaien in Malapascua


Oogcontact doornig zeepaardje

Het verhaal achter de foto
Dat beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden, staat buiten kijf! Maar soms kan het verhaal het beeld versterken. In deze serie vertellen onderwaterfotografen het verhaal achter de foto – hun beleving of de techniek!
Heb jij ook zo’n foto met een mooi verhaal? Plaats de foto in je album in de fotogalerie en stuur een mailtje naar redactie@duikeninbeeld.tv met het verhaal. Een selectie van de verhalen zal worden geplaatst op DuikeninBeeld. Nog geen eigen album, registreer je, upload een foto en je hebt een eigen album.

1 reactie

  1. Een geweldige ontmoeting en foto

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief