Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Dresscode voor Koningsdag: oranje!

Op Koningsdag in stijl het water in? Dan kies je natuurlijk voor oranje.

Op 27 april viert Nederland Koningsdag. In normale tijden breekt de oranjegekte los. En als duiker… kun je daarin meegaan? Oranje is in de onderwatersport al snel de kleur van veiligheid, maar er zijn meer oranje attributen, die je natuurijk niet alleen op Koningsdag kunt gebruiken.

Laat je zien!

Eigenlijk heeft elke duiker als het goed is, een oranje item bij zich: een boei! Zoals deze van Scubapro. Altijd goed om je zichtbaarheid te vergroten. En ook op een dag als Koningsdag misstaat hij niet.
www.scubapro.eu

Oranje aan je voeten

Met deze oranje vinnen van Tusa kun je voor de dag komen! Met de Hyflex Switch Pro met open hiel kom jij ongekend makkelijk vooruit zonder dat je er al teveel moeite voor hoeft te doen. Ook heel fijn, hij is niet zo zwaar, dus ideaal om mee te nemen op reis.
www.sublub.nl

Oranje tas

Hoe groot wil je hem hebben? Deze Duffel Bag van Fourth Element is verkrijgbaar in drie maten. Hij is gemaakt van zwaar pvc en supersterk. Je kunt hem aan de handvatten dragen of handig als rugzak.
www.fourthelement.com

Van top tot teen oranje

Hoe oranje wil je het hebben!? In een Softdura droogpak van Ursuit ben je van top tot teen in het oranje. Maar ja, of de kleur nu het belangrijkste is van dit pak…? Belangrijker is dat het pak je droog houdt en buitengewoon comfortabel duikt. Zoals je van het Finse merk gewend bent.
www.ursuit.com

Walkie talkie

Ja, je leest het goed: de Snorkie Talkie. Ook tijdens het snorkelen kun je met deze ‘walkie talkie’ van Ocean Reef, die je gebruikt met een snorkelvolgelaatsmasker, communiceren met de snorkelaars.
www.oceanreefgroup.com

Warm!

Altijd lekker zo’n warme kap. Want wie wil zijn hoofd niet warm houden? Met de 5/10mm H1 High Visibility Polar Evo kap van Waterproof ben je op Koningsdag én de rest van het jaar verzekerd van een warm koppie. En je bent, mede door de reflecterende strips,  onder en boven water goed zichtbaar!
www.waterproof.eu

Messcherp

Een oranje accent aan je trimjacket: de oranje lijnsnijder van OMS. Niet voor de mooiigheid, maar voor de veiligheid! Een zeer compact mesje dat dankzij de oranje kleur meteen in het oog springt als je het nodig hebt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief