Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Fantastische bucketlist liveaboards naar exclusieve bestemmingen!

Ken je dat? Wil je een liveaboard duikvakantie boeken, zit de boot al helemaal vol! Veel bijzondere liveaboard groepsreizen worden al jaren van tevoren geboekt, waardoor veel duikers (letterlijk) buiten de boot vallen. Daarom is Diving World een samenwerking aangegaan met de 6 meest ervaren en gerespecteerde Europese duikreisorganisaties, hierdoor kunnen duikers kiezen voor de allerbeste duikreizen, tegen de scherpste prijzen.

De speciale liveaboard groepsreizen die Diving World aanbiedt, hebben nét dat beetje extra. Zo stap je altijd aan boord van een comfortabele boot, spot je tijdens de cruise buitengewone onderwateractiviteiten, zoals migraties en paartijden of zijn de vaarschema’s aanzienlijk langer, ga je mee op expeditie of worden er meerdere bestemmingen gecombineerd. En dat allemaal voor zeer aantrekkelijke prijzen mét ANVR, SGR én de dekking van het calamiteitenfonds!

Ben jij klaar voor een onvergetelijk duikavontuur? Wat dacht je van kooiduiken in Guadalupe, de manta madness rond Socorro of duiken tijdens het paringsseizoen van de walvissen bij Silver Banks?
Bekijk dan snel onze bucketlist liveaboards!

Dit bericht delen

1 reactie

  1. Avatar

    Dat is inderdaad zo ongeveer mijn bucketlist. Het wordt hoog tijd om er wat af te gaan vinken.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *