Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Diving World bedankt je!

Bedankt voor al jullie begrip en steun tijdens deze crisis!

Momenteel verkeren wij allemaal in een bizarre en zeer onwerkelijke wereld. In plaats van jullie op reis helpen, zodat jullie onze prachtige onderwaterwereld kunnen gaan verkennen, hebben wij de afgelopen weken helaas veel slecht nieuws moeten brengen. De enorme impact van het coronavirus raakt ons allemaal diep. Middels deze weg willen wij jullie allen enorm bedanken voor het vertrouwen en wij blijven er álles aan doen om dat vertrouwen te behouden.

Wij begrijpen goed dat niet iedereen in deze tijd bezig is met het uitzoeken van een mooie reis. Maar juíst in deze tijd is het goed om even stil te staan bij de mooie dingen in ons leven. Vooruit te denken over die ene mooie reis die je zo graag nog eens zou willen maken… Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief, zo houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen in de duikwereld en de fantastische reizen die allemaal voor je klaar staan!

Daarbij werken ook wij niet vanuit ons vertrouwde kantoor in Zeddam, maar de vele e-mails en telefoontjes beantwoorden wij momenteel vanuit diverse locaties. Wij danken jullie allen enorm voor het vertrouwen en wij blijven er alles aan doen om dat vertrouwen te behouden.

Zorg goed voor jezelf én elkaar, zodat wij straks allemaal weer onbezorgd op reis kunnen, onze fascinerende onderwaterwereld mogen ontdekken en onbezorgd kunnen genieten van het leven!

1 reactie

  1. Jullie bedankt voor alle hulp en info. Veel sterkte. En als dit over is, melden we ons weer. Ondertussen houden we de site goed in de gaten voor leuke bestemmingen 🙂

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief