Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

DiveXperience Special: Onderwaterfotografie

Zet drie onderwaterfotografen nu eens vóór een camera en je hebt een prachtige DiveXperience. Op donderdag 28 mei vanaf 20 uur verzorgen René Weterings, Ron Offermans en Raymond Wennekes een interactieve presentatie over Creativiteit en Flitsposities.


In april waren ze al live tijdens DiveXperience, maar er valt over onderwaterfotografie zo veel te zeggen en te vragen dat het toen veel te kort was. De drie R’s krijgen nu eigen DiveXperience op 28 mei, die helemaal in het teken staat van onderwaterfotografie. We hebben via de sociale media gevraagd naar welke onderwerpen de voorkeur uitgaat. Creativiteit en Flitsposities sprongen eruit.

Interactief

De drie onderwaterfotografen zullen uitgebreid op de onderwerpen ingaan, maar er is zeker ook ruimte voor vragen. Deze vragen kun je stellen onder de livestream op de Facebook-pagina’s van DiveXperienceDuikeninBeeld en Duikvaker, op de website www.divexperience.online en via You Tube. De fotografen zullen zo veel mogelijk vragen proberen te beantwoorden tijdens de livestream zelf.

Tips voor jouw foto’s

Heb jij een foto waarvan je denkt ‘het kan beter, maar hoe?’. Mail deze foto (1920×1080 px) uiterlijk 27 mei 18 uur naar redactie@duikeninbeeld.tv. In een apart blok zullen de fotografen tips & tricks delen.

Hoe en waar?

Je kunt de livestream volgen via bovengenoemde kanalen. Gratis. Registreren niet nodig. Zorg dat je op 28 mei om 20 uur klaarzit!

Foto: Raymond Wennekes
Foto: Raymond Wennekes
Foto: René Weterings
Foto: René Weterings
Foto: Ron Offermans
Foto: Ron Offermans

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief