Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

DiveXperience Special: Onderwaterfotografie

Zet drie onderwaterfotografen vóór een camera en je hebt een prachtige DiveXperience. Op dinsdag 27 oktober vanaf 20 uur verzorgen René Weterings, Ron Offermans en Raymond Wennekes opnieuw een interactieve presentatie.

Je hebt hen misschien al vaker live gezien tijdens DiveXperience, maar er valt over onderwaterfotografie zo veel te zeggen en te vragen dat er nog vele avonden te vullen zijn! De drie R’s krijgen op dinsdagavond 27 oktober opnieuw een eigen DiveXperience, die helemaal in het teken staat van onderwaterfotografie.

Onderwerpen

Tijdens deze avond-DiveXperience gaan Ron, René en Raymond in op twee onderwerpen, die interessant zijn voor elke onderwaterfotograaf – beginnend of al meer ervaren:

– Scherpstellen: hoe, wat en waar? (autofocus of handmatig, scherpstelpunt verplaatsen ja of nee?)
– Snoots/diffusers/kleurtemperatuur flitsers: wat gebruik je wanneer?

Interactief

De drie onderwaterfotografen zullen uitgebreid op de onderwerpen ingaan, maar er is zeker ook ruimte voor vragen. Deze vragen kun je stellen onder de livestream op de Facebook-pagina’s van DiveXperienceDuikeninBeeld en Duikvaker, op de website www.divexperience.online en via You Tube. De fotografen zullen zo veel mogelijk vragen proberen te beantwoorden tijdens de livestream zelf.

Tips voor jouw foto’s

Heb jij een foto waarvan je denkt ‘het kan beter, maar hoe’ of waarover je de mening van de fotografen wilt horen? Mail deze foto (1920×1080 px) uiterlijk 25 oktober naar redactie@duikeninbeeld.tv. In een apart blok zullen de fotografen tips & tricks delen.

Hoe en waar?

Je kunt de livestream volgen via bovengenoemde kanalen. Gratis. Registreren niet nodig. Zorg dat je op 27 oktober om 20 uur klaarzit!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief