Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

DiveXperience Online – Het Duiken Gebruiken met Luna van der Loos

Een nieuwe DiveXperience Online! Op donderdag 9 juli om 20 uur presenteert Luna van der Loos van Stichting ANEMOON de livestream. Waar het over gaat? Hoe jij Het Duiken kunt Gebruiken.

Weet je dat je door lekker te duiken al een bijdrage kunt leveren aan de wetenschap? Hoe leuk is dat? Alles wat je moet doen, is na de duik je waarnemingen doorgeven. Hoe je dat doet en wat Stichting ANEMOON met je gegevens doet, vertelt Luna van der Loos in de livestream.

En dan moet je ook weten dat duikers dit al 25 jaar doen en de stichting daarmee een enorme database heeft opgebouwd. Allemaal met informatie van duikers zoals jij. Na zo veel jaar zijn er trends te zien, zijn soorten in aantal toegenomen en afgenomen. Ook seizoenspatronen kunnen worden afgeleid.

Op al deze onderwerpen gaat Luna in. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen, die zo veel mogelijk online worden beantwoord.

Waar en hoe?
De livestream is te volgen op diverse kanalen:

Facebook:

DiveXperience: https://www.facebook.com/DiveXperience
Duikvaker: https://www.facebook.com/duikvaker
DuikeninBeeld: https://www.facebook.com/duikeninbeeld/

YouTube:
DuikeninBeeld: https://www.youtube.com/duikeninbeeld

Aanmelden is niet nodig! Zorg dat je op donderdag 9 juli om 20 uur klaar zit op één van deze kanalen. Onder de livestream kun je die avond vragen stellen.

Foto: Ron Offermans

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief