Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Divestar International organiseert PADI Pro event

Op 31 maart organiseert Divestar International een PADI Pro event. Speciaal voor iedereen die (ooit) Divemaster of instructeur wil worden. 

Dit evenement is bedoeld voor iedereen die er over nadenkt om een Divemaster of Instructeur te worden, ongeacht het huidige niveau.

De dag zal bestaan uit presentaties van de PADI Regional Manager en de Divestar International Staff, workshops in het zwembad en inkijkjes in het leven van actieve PADI professionals. Alle informatie over de Pro opleidingen komt aan bod en er is zeker ruimte om al je vragen te stellen. Er wordt afgesloten met een social op het duikcenter.

Aanwezig zijn is de perfecte oriëntatie op jouw vervolgstappen, maar kun je echt niet aanwezig zijn, dan worden de presentaties ook live gestreamed via onze Facebook-pagina.

Aanmelden
Als je wilt deelnemen, meld je dan wel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Klik hier om je aan te melden bij Divestar International!

4 reacties

 1. Ik heb net mijn open water, maar zie het wel zitten om door te gaan om een aantal jaar in het buitenland te kunnen werken na mijn studie.
  Is dit ook al geschikt als ik pas net begonnen ben?

  REAGEREN
  • Hoi Eef,
   Dit is zeker voor jou ook geschikt. We kunnen je perfect uitleggen hoe het traject om Divemaster/Instructeur te worden er voor jou uit kan zien. We zullen grofweg 3 invalshoeken aankaarten, namelijk 1) het PADI systeem, 2) het inhoudelijke systeem van de opleidingen, 3) hoe Divestar International de opleidingen invult. Daarnaast komen er nog enkele PADI Instructeurs aan het woord over hoe zij hun pad naar Instructeur ervaren hebben en hoe zij nu invulling geven aan hun Instructeurschap (zowel in NL als in ‘de wijde wereld’. Ook kun je tijdens de presentaties of de social achteraf natuurlijk al je vragen stellen.
   Mocht je nog meer vragen hebben, dan kun je ons natuurlijk ook altijden even bellen/mailen/facebooken….
   Groeten, Davy

   REAGEREN
 2. Ik wil wel meer weten. Alleen de kans dat ik de opleiding bij jullie doe, is klein omdat ik net even te ver weg woon. Ben ik dan nog steeds welkom?

  REAGEREN
  • Hoi Marjo,

   Uiteraard ben je van harte welkom. Dit evenement is niet alleen maar gericht op de opleidingen bij ons. Zo zal er ook de PADI regional manager zijn uitleg geven over het PADI systeem en de weg naar Divemaster- of Instructeursschap. Ook als je niet van plan bent je opleiding bij ons te doen, zullen we proberen zo goed mogelijk op weg te helpen.
   Mocht je nog meer vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd nog even contact met ons opnemen.
   Groeten, Davy

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief