Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Dive Safaris op Sint Maarten staat weer klaar voor duikers!

Dive Safaris op Sint Maarten is na de orkanen Irma en Maria weer volledig operationeel. Tijd voor een duiktrip naar dit Caribische eiland?!

Het  PADI 5 star Instructor Development Resort, dat wordt geleid door Helmie en Henry Franken, verzorgt duiktrips met de stabiele catamaran. Dit maakt dit duikcentrum heerlijk flexibel – je kunt in de ochtend of middag duiken en per trip één of twee duiken maken. Ook nachtduiken en snorkeltrips behoren tot de mogelijkheden.

Riffen na Irma

De riffen en wrakken voor de kust van Sint Maarten liggen er nog steeds goed bij. Natuurlijk heeft het koraal wel wat schade opgelopen maar het herstel vordert goed. Het onderwaterleven is nog steeds heel erg mooi en veelzijdig. Je kunt er schildpadden, roggen en haaien zien tegen een decor van vele rifvissen in allerlei soorten, kleuren en maten – van papegaaivissen, egelvissen en koffervissen tot een bonte variatie aan blenny’s en goby’s.


Intro’s en opleidingen tot en met instructeur

Bij Dive Safaris kan je het hele scala aan PADI duikopleidingen volgen – van Open Water tot Instructor. Het duikcentrum beschikt over een eigen zwembad, dok en theorielokaal met alles wat je in een volwaardig duikcentrum mag verwachten.

Wie nog nooit heeft gedoken, kan bij Dive Safaris kennismaken met de duiksport. Na de intro in het zwembad en de echte duik in zee is de kans op verslaving groot!

Duiken op St. Maarten is mooi en adembenemend.

www.divesafarisstmaarten.com

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief