Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Dive event bij EWDR en Lucas

Yesss! 5 Oktober is er weer een Dive Event bij EWDR en Lucas Divestore.


Goed nieuws! EWDR & Lucas Divestore organiseren zaterdag 5 oktober een gezellig dive-event. Verwacht verschillende lezingen over duikfotografie, duikreizen & bestemmingen en stands van duikfabrikanten… Alles onder één dak. Handig!

Een beknopt overzicht van de sprekers:

  • Peter de Maagt, TOP onderwaterfotograaf: Belichting bij onderwaterfotografie.
  • Rob Aarsen, hoofdredacteur Onderwatersport & Rob Kool, NOB-cursusleider en onderwaterfotograaf: NOB lezersreis Utila, Honduras.
  • Arjan Gunnink, ons eigen Nederlandse Cousteau: De baas aan het woord….
  • Rianne Poesse, Scuba-vlogger Dutch Mermaid: Papua-Nieuw-Guinea en de Solomon eilanden.

Én wat dacht je van de merken die aanwezig zijn?
o.a. Scubapro, Aqualung, Mares, Tusa, Sealife, Sea&Sea en Santi.

Lucas Divestore & EWDR zijn gevestigd in hetzelfde pand aan de Bedrijvenweg 3A in Nijverdal. Hou de website in de gaten voor een exacte programmering en meer informatie. Er zullen de hele dag activiteiten zijn.

Dit bericht delen

EWDR
EWDR

Beste Eigenwijze Duikers, Mijn naam is Tessa Castelijns en ik werk als Travel Advisor en Marketing- en Productmanager bij Eigen Wijze DUIKreizen. Wij zijn een duikreisbureau dat gespecialiseerd is in verre bestemmingen en het combineren van diverse bestemmingen en rondreizen. Vooral gaat het ons om een eerlijk advies voor jouw duikvakantie zodat jij er alles uit haalt binnen jouw budget, wensen en vakantieperiode past. Wij stellen graag met alle plezier en samen met jou dé ultieme duikreis samen. Met vriendelijke groet, ook namens Team EWDR, Tessa Castelijns

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *