Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Dit zijn de PADI highlights op Duikvaker!

PADI staat ook in 2023 weer op Duikvaker. Kom langs op de stand, ontmoet het regionale team, maak kennis met de aanwezige duikscholen, netwerk tijdens de banenbeurs en kom alles te weten over het nieuwe PADI Mermaid programma.

Banenbeurs? Ja, voor het eerst organiseert PADI een netwerkmiddag voor iedereen die duikles wil gaan geven of iedereen die al duikprofessional is en een plek zoekt om les te geven.

Daarnaast worden PADI course directors en duikscholen uitgenodigd om kandidaten en bestaande instructeurs te ontmoeten. Op zondagmiddag van 15.00-16.30 uur ben je van harte welkom op de stand.

Op de stand vind je toonaangevende Nederlandse en buitenlandse duikscholen. Scuba Elite is een nieuwe PADI duikschool op Bonaire en presenteert zich voor het eerst aan het grote publiek. Het team van Discovery Divers is er met hun metaaldetector-specialty. Je kunt het zelfs droog uitproberen!

Er is dit jaar ook voor het eerst een PADI Mermaid centrum. Mermaid Instructor Trainer Ingrid van Gerven legt je graag uit hoe jij een mermaid wordt.

Op de stand vind je ook het regionale team bestaande uit Territory Director Patrick Voorma, Regional Manager Margriet Schuur en Regional Training Consultant Jore de Jong. Zij kijken er naar uit je te ontmoeten en te spreken. Je PADI-team presenteert ook het PADI-ledenforum op zaterdag en zondag om 13.00 uur. Dit staat bol van de meest actuele informatie over risicomanagement, training, marketing, nieuwe lesprogramma’s en producten. Het is niet alleen een interessante bijeenkomst, maar je krijgt ook inspiratie voor je cursussen. Deelname aan het PADI-ledenforum is gratis, maar voorbehouden aan (aspirant-)leden. Wij hopen zoveel mogelijk duikers en PADI-leden te zien op Duikvaker!

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief