Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bert Peters – Prachtig intens rood/paars/roze en oranje: in één woord uniek

Als je moet kiezen tussen carnaval of duiken…wat kies je dan? Bert wist het wel, hij ging duiken en op zoek naar een snotolf. Lees zijn verhaal en bekijk de film!


Datum: 28-2-2017
Duiklocatie: Sint Annaland

duikreport-call-to-action-350x85

Vandaag een dagje vrij. Wat gaan we doen, carnaval vieren of een duikje maken? Ik besluit te gaan duiken, het waait stevig en ik wil nu echt op zoek naar de snotolf.

Welke stek gaat het worden? De wind staat zuid west dus het wordt Sint Annaland. Aangekomen op de stek even naar het water kijken: Het zicht lijkt best goed. Ik ben mijn duikset aan het opbouwen als er een collega duiker aankomt. We maken even een praatje en de grote vraag is: waar zit de snotolf?

Bert_Peters_28-2-2017_snotolf-47720

We hadden alle twee verschillende informatie. Okè, duiken dan maar en kijken wie de juiste informatie heeft. Ik had op de doorgekregen dieptes gezocht , maar helaas niks gevonden. Ik had de hoop al een beetje opgegeven tot ik plots “iets roods” zag: BINGO! Die prachtige intense roodtinten rood/paars/roze en oranje: In een woord Uniek. De duik kon niet meer stuk: “Missie Snotolf” geslaagd!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief