Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

De Vakantiebeurs – win nu kaarten!

De eerste dag van jouw ultieme vakantie start op het reizigersevent van het jaar: de Vakantiebeurs, van 13 tot en met 17 januari in Utrecht. Je kunt nu kaarten winnen!

De Vakantiebeurs is levensechter dan óóit! Neusapen zoeken in Maleisisch Borneo, duiken voor de kust van Mozambique of marshmallows roosteren op de Camping by Night. Jouw vakantievoorpret begint hier en dit jaar gaan we nóg een stapje verder. Proef, zie en ervaar zinderend Afrika of slenter over de sprookjesachtige Duizend-en-één-nacht bazaar. Kom duiken, rotsklimmen of win een spectaculaire reis met jouw creatieve selfie.

Speciaal voor solo travellers is er dit jaar ‘Vakantiebeurs goes solo’: vind je nieuwe reispartner bij het meetingpoint of tijdens de speciale culinaire route. En de échte foodies laten zich culinair verleiden in het kooktheater of slaan hun slag op de Food Market met de lekkerste DIY-wereldgerechten.

Vervelend zeg, zo’n dagje vakantie…

Praktische informatie:
Vakantiebeurs, 13 t/m 17 januari 2016, Jaarbeurs I Utrecht.
Openingstijden:  dagelijks van 10:00 tot 18:00 en vrijdag tot 20:00. Kaarten aan de kassa kosten € 15,50.

Kijk voor het complete programma en het laatste nieuws op Vakantiebeurs.nl.


Kaarten winnen?

Je kunt kaarten winnen! Wij mogen vijfmaal twee kaarten weggeven. Wat je moet doen om kans te maken? Klik hier* en vertel ons wat je favoriete duikbestemming tot nu toe is en waar je ooit in de toekomst nog wilt duiken. We maken de winnaars zondag bekend!

* Reageren kan niet meer – de actie is op 10 januari 20:00 afgesloten.

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *