Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Dirk Van den Bergh – Crabs War II

Samen met oorlogscorrespondente Mirjam van der Sanden waagt Dirk van den Bergh zich opnieuw in de frontlinie van een slagveld. Deze keer wordt er strijd geleverd bij de Bergse Diepsluis.


Datum:  11 september 2016
Duiklocatie: Bergse Diepsluis

duikreport-call-to-action-350x85

Dirk_Van_den_Bergh_20160911_krabbenoorlog1-40492

Dirk_Van_den_Bergh_20160911_krabbenoorlog2-40492

Dit bericht delen

Dirk Van den Bergh

Ik duik sinds 2014 en ben ondertussen 4* - Master Scuba Duiker en behaalde het brevet van Self Sufficient Diver. Master voel ik me echter helemaal niet: elke duik is een nieuwe belevenis én leerschool! Laat ons het maar houden op duiker met voldoende ervaring ... Van in het begin nam ik de videocamera mee onder water en van elke duik maak ik een kort filmpje (en reportage), om dan op het einde van het seizoen een compilatiefilm te maken met de mooiste beelden. Ik kan elke dag duiken, dus als er iemand eens een buddy nodig heeft, laat maar weten!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *