Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

De NOB is er voor elke duiker – ook op Duikvaker

Ook de NOB is op het leukste duikevent van het jaar aanwezig! Kom langs! 

Foto: Rob Aarsen

Tijdens Duikvaker vertellen we je graag wat de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) allemaal doet voor alle duikers in Nederland. De NOB is dé organisatie voor iedereen die zich wil verdiepen in de Nederlandse onderwaterwereld. We brengen duikers met elkaar in contact en zorgen ervoor dat ze elkaar inspireren en enthousiasmeren. De belangen en behoeften van sportduikers staan bij ons centraal en daarom werken we constant aan verbetering van duikplekken. In het hele land maken we ons sterk voor duikfaciliteiten, het openhouden van duikwater en het monitoren of verbeteren van onderwaternatuur. Ook heeft de NOB goede duikopleidingen die je kunt volgen bij één van onze 270 duikclubs. Tenslotte ondersteunen we onze clubs door kennis, ervaring en actuele informatie met bestuurders en instructeurs te delen. Kijk voor meer informatie over de NOB op onze website.

De NOB staat op stand 105, direct bij de e-ticket-ingang. Zien we je daar? We hebben een presentje voor je klaar liggen (op is op)!

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief