Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

De nieuwe Duikgids Bonaire – een must have voor duikers én snorkelaars

Hij is er! Een nieuwe uitgave van de Duikgids Bonaire mét nieuwe duik- en snorkelplaatsen en nieuwe informatieve content. Een must have voor iedereen die naar Bonaire gaat!

Met de Duikgids Bonaire heb je als duiker of snorkelaar alle informatie in handen voor een geweldige vakantie. Op de nummerplaten van auto’s op Bonaire staat niet voor niets “Diver’s Paradise”.
Voor kantduiken wordt Bonaire vaak de beste duikbestemming ter wereld genoemd! Het mooie en gemoedelijke eiland in de Caribische Zee heeft meer dan 100 duikplaatsen, waarvan de meeste eenvoudig vanaf de kant te bereiken zijn. Al het water rond Bonaire is een nationaal park, waardoor de onderwaternatuur uitstekend beschermd wordt.

In deze nieuwe uitgave van de populaire  duikgids staan meer dan 100 gemarkeerde én niet-gemarkeerde duikplaatsen beschreven met onderwaterkaarten, foto’s van topfotografen uit binnen- en buitenland, duidelijke routebeschrijvingen naar de duikplaats toe en informatie over het bijzondere onderwaterleven rond dit mooie eiland. Voor niet-duikende familieleden staat bij iedere duikplaats vermeld welke voorzieningen aanwezig zijn.
Wrakken, stromingsduiken, de beste plekken voor nachtduiken, de beste plekken om te snorkelen, alles vind je deze gids. Kortom: een gids die je niet wilt missen tijdens je duikvakantie!

Deze duikgids, verkrijgbaar in het Nederlands en in het Engels, is geschikt voor beginnende en gevorderde duikers en snorkelaars. De 280 fullcolour pagina’s geven een uitstekende indruk van het duiken rond Bonaire.

ISBN: 978-90-825059-8-6
Auteur: Marloes Otten
Datum uitgave: november 2018
Advies verkoopprijs: € 27,50

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief