Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Nieuws

De duizendste van 2013!

Hij kreeg een duikcursus van het duikcentrum en een diner van het vakantiepark. Dat had Joey Brussen niet kunnen bedenken toen hij zich inschreef voor de introductieduik in het zwembad. Deze vroege zondagochtend was hij de 1000ste deelnemer.

“Dit had ik niet verwacht, zo te kunnen zweven in het water” Voor veel mensen is het een unieke ervaring, duiken met perslucht. Afgelopen zondag heeft Duikcentrum De Witte Boulevard de 1000ste zwembadintroductie van dit jaar verzorgd op Landal park Port Greve. De duiksport aan een groot publiek onder de aandacht brengen is één van hun doelstellingen. Na de eerste kennismaking met duiken is het nog een kleine stap om deze mensen te laten genieten van de bijzondere (Zeeuwse) onderwaterwereld. Het duikcentrum is door de jarenlange ervaring echt gespecialiseerd in het enthousiasmeren van jong en oud voor wat zij de mooiste hobby ter wereld vinden.

Landal park Port Greve is een van de partners waarmee samengewerkt wordt en waar allerlei watersporten zeer actief gepromoot worden. Het park bevindt zich aan de rand van het Grevelingenmeer en werkt met veel partners samen om deze ultieme watersportprovincie op de kaart te zetten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief