Inloggen

Wachtwoord vergeten?

‘DAN en veiligheid’ bij DuikeninBeeld op Belgische Duiksportbeurs

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart staat DuikeninBeeld op de Belgische Duiksportbeurs. Schuif aan voor fascinerende en interessante presentaties. Guy Thomas vertelt over veiligheid en met welke producten je eigen veiligheid en die van je buddy’s kunt vergroten.

Duikveiligheid is een speerpunt van Divers Alert Network. Niet alleen kan je je bij DAN verzekeren voor het geval de veiligheid je even in de steek heeft gelaten, maar ook doet DAN volop onderzoek om de duikveiligheid te verbeteren. Iets waar elke duiker veel aan heeft.

Maar ook zelf kan je jouw eigen veiligheid en die van je buddy en de hele duikgroep vergroten. Simpelweg met goede communicatie en enkele producten. Misschien heb je ze nooit nodig, maar als er iets gebeurt, ben je blij dat je ze hebt.

Guy Thomas van DAN Europe gaat op zaterdag om 11.15 en op zondag om 14.15 uur op onze stand met je in gesprek over veiligheid. Hij heeft (levensreddende) tips voor je, maar luistert samen met andere duikers ook graag naar jouw ervaringen en tips. Schuif aan!

Aanschuiven en winnen!
Onder de mensen die aanschuiven bij een workshop of presentatie wordt aan het einde van de sessie een leuk cadeautje verloot. Vergeet niet je naam en e-mailadres op te geven wanneer je aan de tafel plaatsneemt. En zorg dat je aan het einde van de sessie nog aan de tafel zit!

Gratis
De presentaties, demo’s en workshops worden je gratis aangeboden door DuikeninBeeld in samenwerking met haar partners.

Meer informatie
Klik hier voor het volledige programma op de stand van DuikeninBeeld.

Wil je meer informatie over de Belgische Duiksportbeurs? Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief