Inloggen

Wachtwoord vergeten?

DAN nodigt je uit!

DAN Europe nodigt je uit om deel te nemen aan een speciale dag gewijd aan duikveiligheid en -research, als onderdeel van een reeks van internationale evenementen genaamd DAN Days.

De 2015 DAN Day zal worden gehouden in het Academisch Medisch Centrum (AMC), aan de rand van Amsterdam, Nederland, op zondag 23 augustus.

Verschillende sprekers zoals duikartsen, DAN onderzoekers en veiligheids- en EHBO deskundigen zijn aanwezig met interessante lezingen over duikgeneeskunde, duikveiligheid, duikmedisch onderzoek en vooruitgang. Het DAN team zal ook een preview geven van de DSG (Diving Safety Guardian), een gloednieuw logboek gewijd aan “Citizen Science” en risico analyse van je duikprofiel.

Bekijk het programma en wees erbij! Zowel DAN leden en niet-leden zijn welkom. De DAN Day is gratis voor DAN leden (er wordt 5€ in rekening gebracht voor de koffiepauzes). Niet-leden betalen 15€.

De officiële taal van dit evenement is Nederlands, maar twee lezingen (10.10 en 11.20) zullen in het Engels worden gegeven.

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *