Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Cressi dealers enthousiast over nieuwe producten voor 2016

Begin maart presenteerde Cressi de nieuwe producten voor 2016. De dealers zijn enthousiast!

DuikeninBeeld was erbij en vroeg een drietal dealers naar hun favoriet voor het nieuwe duikseizoen.

 Cressi_ultralightmanTrimjacket UltraLight
Cees Langmuur van DivePost Katwijk kan helemaal enthousiast worden van het UltraLight reisjacket. «De reizende duiker wordt steeds belangrijker en deze markt vraagt om lichtgewicht producten die toch comfortabel zijn om mee te duiken. Het nieuwe vest van Cressi onderscheidt zich door een super laag gewicht te combineren met een prima pasvorm en gemakkelijke loodpockets.» Maar voegt hij eraan toe: «Bijna alle producten van Cressi zijn mooi en kwalitatief prima.

Duiktas Gorilla Pro
Laszlo de Roo van Scubacenter Amsterdam veracht veel van de nieuwe Gorilla duiktas: «Voor ons is de nieuwe Gorilla Pro XL size drybag een erg interessant product want wij zijn er achtergekomen dat veel Amsterdamse Nederland-duikers geen grote duikkist willen hebben maar wel de binnenkant van hun kofferbak graag schoon en droog willen houden. De waterdichte Gorilla Pro is na gebruik weer op te vouwen en neem daardoor natuurlijk veel minder plaats in dan de gebruikelijke duikkisten… Of dit alleen voor de Amsterdamse duikers een hot item is zal de toekomst uitwijzen!»

Cressir_airblackwhiteCressi_airtrwhiteblueCressi_gorillapro

Masker Air
Ook het Cressi Air masker werd gunstig ontvangen. Net als haar collega Arjan de Graaf van Pacific Diving Equipment verwacht Pauline Hulspas van Fata Aquana veel van het masker: «Geweldige pasvorm en leuke kleurtjes! En doordat deze ook crystal is, altijd helder siliconen!»

En dit niet alles, er zijn nog veel meer bestaande en nieuwe Cressi producten, waarvoor je bij de dealers terecht kunt.
Klik voor meer info en dealers…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief