Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Creatieve belichting met de Flipsnoot Pro

Met een snoot op je flitser maak je de lichtbundel smaller, waardoor je heel gericht alleen een bepaald onderwerp uit kunt lichten. Met de Flip Snoot Pro op je flitser klap je onder water heel makkelijk en snel een snoot voor je flitser. De Onderwaterhuis.NL Flip Snoot Pro is getest door Dan Bolt van Underwater Photography Magazine. Hij beschrijft uitgebreid hoe je met deze snoot op 3 verschillende manieren kunt belichten en hij laat de resultaten ervan zien.

Bij snootfotografie kies je er bijvoorbeeld voor om alleen het kopje van een slak te belichten, waardoor je hele bijzondere foto’s kunt maken. Deze flipsnoot maakt belichten op 3 verschillende breedtes mogelijk. De snoot is door middel van het handige scharnier in deze adapter in1 handbeweging voor je flitser te klappen of weer weg te klappen. Zo kun je onder water heel makkelijk variëren in de grootte van je lichtbundel.

De Onderwaterhuis.NL Flipsnoot Pro is verkrijgbaar voor de Sea & Sea YS-D1, de INON D-2000 en Z-240 INON S-2000Ikelite DS-125, DS-160 en DS-161 en kost € 129. De flipsnoot is voorzien van een rubber inklapbare body die in 3 standen gebruikt kan worden. Dit heeft een aantal voordelen: extra variaties in de belichtingshoek, extra compact (ingeklapt) en veel minder kwetsbaar voor stoten/vallen. Door de speciale diffuser lens in de flipsnoot is een nauwkeurige zeer egale belichting mogelijk.

Lees het complete artikel over de Onderwaterhuis.NL Flip Snoot Pro van Underwater Photography Magazine hier.

P4100047  P1010013

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief