Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

COVID-19 en duikoperaties – 10 aanbevelingen van DAN

Divers Alert Network krijgt veel vragen over de procedures die moeten worden gevolgd en heeft nu een document opgesteld met 10 veiligheidsaanbevelingen.


De epidemiologische en wettelijke situatie evolueert voortdurend. Als gevolg hiervan zijn er momenteel geen duidelijke antwoorden op veel belangrijke vragen. Het is echter zo dat we als organisatie die nauw verbonden is aan de duikgemeenschap en toegewijd is aan het verbeteren van de duikveiligheid, onze kennis en ervaring willen delen.

Dit document, 10 aanbevelingen, is bedoeld om te voorzien in nuttige informatie en advies over risicobeperkingen die duikcentra kunnen gebruiken wanneer hun nationale, regionale of lokale autoriteiten de heropening van duikactiviteiten officieel toestaan. Dit document bevat:

  • Antwoorden op de meest gestelde vragen
  • Een voorbeeld van een openbare kennisgeving voor klanten
  • Praktische tips over maskers en handschoenen

Het document is mogelijk onderhevig aan wijzigingen en updates. In dit opzicht luistert Divers Alert Network naar de gemeenschap: duikoperators, managers van duikcentra, professionals en iedereen die zijn kennis en inzichten willen delen.

Vragen? Opmerkingen? Mail naar communications@daneurope.org

Samen gaat het ons lukken door deze noodsituatie heen te komen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief