Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Films / Reizen

Costa Brava – Life on the Rocks

De Costa Brava – voor veel Nederlanders een populaire vakantiebestemming waar je ook nog eens heel goed kunt duiken. Dat laat deze film wel zien!

Costa BravaScreenshots Life on the rocks 2016 (6)
Costa Brava_zeepaardje_
Costa BravaScreenshots Life on the rocks 2016 (10)

Robert Hughan (‘Goofy Aqua Video‘) en Arthur Scheijde zijn groot fan van de Costa Brava en hebben inmiddels twee films over het duikgebied gemaakt. In deze video ‘Life on the Rocks‘ nemen zij je mee op een ontdekkingsreis door de wonderbaarlijke onderwaterwereld van de Costa Brava.

De kustlijn is grillig en dat zorgt ook onder water voor een landschap vol verrassingen. Wat speelt zich af tussen de rotsen, elegante stenen en fijne kiezels? Flora en fauna vormen hier een natuurlijke balans en vormen zo een uniek onderdeel van de natuur.

De film is tot stand gekomen in samenwerking met Robert Rosier, Ben van Beugen, Maria Pilchlmaier (Stollis Divebase Tamariu) Joop van der Zwan (Zwan Media), Tim de Haan (SamudraVisions) en Triton Diving Costa Brava.

4 reacties

 1. Nooit geweten dat je daar zo mooi kan duiken. Hopelijk kunnen we er komend voorjaar een weekje heen.
  Mooie film.

  REAGEREN
  • Dank voor je reactie, het zeker de moeite om daar koppie onder te gaan en afsluiten met een overheerlijke ’tapas’ …

   REAGEREN
 2. Prachtige beelden, lekker (rustige) muziek en goed ingesproken.

  REAGEREN
  • Hoi Ronn,
   Dank voor de reactie … kijk voor meer werk van mij op mijn gelijknamige website oa Nederlands eerste onderwaterdocumentaire waar de Snoek je meeneemt op ontdekkingsreis door de vier jaargetijden …

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief