Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Cindy Dalebout – Walvishaaien

Locatie Filipijnen

 

“Wat een enorme belevenis, ik kan alleen maar glimlachen en genieten,” schrijft Cindy in haar Duikreport

Duiken met walvishaaien, wat een voorrecht om dat te mogen meemaken. De spanning onder water stijgt want waar zijn ze… En dan ineens doemt er een schaduw op vlak voor ons.

Onze aller eerste walvishaai… alle superlatieven komen in mij op, het is echt onbeschrijfelijk. Blijven filmen is wat in me op komt maar ik moet ook niet vergeten om zo nu en dan even om de camera heen te kijken zodat ik de walvishaai niet alleen maar via het schermpje zie.

Ineens zie ik rechts vanuit mijn ooghoek de tweede walvishaai opdoemen en ik besluit die te gaan volgen. Het resultaat…. de walvishaai besluit mijn kant op te zwemmen en ik kan alleen maar glimlachen en genieten.

Wat een enorme belevenis!!!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief