Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Duikreporter

Carla van Westing – Brrrrrrrrrr

Duikreporter Carla van Westing
Uit
Raamsdonksveer
Datum 17 november 2012
Locatie Strijenham

De overgang van de watertemperatuur van de Filipijnen naar Nederland valt Carla zwaar.

Ik zou eigenlijk afgelopen woensdag al zijn gaan duiken in de Oosterschelde, de eerste keer na de Filipijnen, maar mijn werk gooide roet in het eten. Was pas om half negen thuis, en dat vind ik toch wel te laat om dan nog mijn spullen te pakken en naar Zeeland te gaan, als ik de volgende dag gewoon weer om 8 uur moet gaan werken. Dus uitgesteld naar zaterdag. Flinke bries die er waaide en ik vond het koud! Maar niet zeuren, ik moet er toch weer aan wennen. Met 4 mannen op pad naar Strijenham. Ter plaatse verdeeld in een drietje en een tweetje. Met best pittige golven, precies op de instap, toch goed te water gekomen. Maar het was nog afgaand water, dus eruit komen zou ook een uitdaging worden. Het was koud! Na de 29 graden op de Filipijnen was de overgang best pittig! En buiten dat was er niet eens veel te zien. Wel een hoop hooiwagenkrabben, nog wat eierstrengen van de bruine plooislak en 1 vlokslak. Een hoop krabbetjes en kreeften, maar verder gewoon koud! Eruit komen viel nog mee, even klauteren en ik was op de kant, dus daar was ik wel blij mee, Komende week nog maar een keer wennen aan de kou!!

Dit bericht delen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *