Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Camaro demodroogpakken in uitverkoop op Duikvaker

Voordelig in een CAMARO droogpak duiken? Wellicht is dit een uitgelezen kans voor je! Kom langs op Duikvaker!

Het afgelopen seizoen was er gelegenheid tot het maken van een testduik in een CAMARO droogpak bij de CAMARO Premium Dealers. Ook in 2023 zal dat weer mogelijk zijn. De agenda voor testdata wordt later dit jaar bekend gemaakt op www.camaropremiumdealer.nl.

De 16 DEMO droogpakken en onderpakken die het afgelopen seizoen gebruikt werden zullen in 2023 worden vervangen voor nieuwe DEMO droogpakken. De gebruikte pakken van het afgelopen seizoen worden voor een uitzonderlijke aanbieding op de DUIKVAKER uitverkocht. 100% origineel, 100% gegarandeerd in goede staat. 100% CAMARO. Op deze pakken wordt zelfs nog een jaar “gratis reparatieservice” gegeven. Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op!

Toch liever een nieuw pak? Of een pak dat volledig naar jouw maat is? Dat kan ook. Want op de DUIKVAKER staat CAMARO op stand 4419. Daar is een ruime voorraad droog- en natpakken aanwezig om te passen en direct aan te kunnen kopen. De CAMARO adviseurs en coupeuses uit Oostenrijk helpen je bij het vinden en aanmeten van het beste pak in de juiste maat. Ongeacht je maat, zal er altijd een goed passend pak voor je kunnen worden verzorgd. En zo niet, dan is er altijd nog een optie om deze op maat te laten maken! Kom naar de stand en laat je informeren.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief