Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Cadeautjes voor de jonge duikers

Wat staat er op het verlanglijstje van de kids? Wij verzamelden een aantal leuke cadeau-ideeën voor jonge duikers of snorkelaars.

LEGO Diepzeewezens

Wie wordt er niet blij van LEGO? Deze set met diepzeewezens bestaat uit een huiveringwekkende haai met een bek die open kan, vlijmscherpe tanden, verstelbare vinnen, beweegbare gewrichten en weerspiegelende ogen, plus een verstelbare krab met een schatkist. Bouw de haai en krab met schatkist en tover ze vervolgens om in een flexibele inktvis of een zeeduivel met een enorme bek.

Verkrijgbaar vanaf 14,99 euro bij o.a. Intertoys.nl

Kinderboek Wilde dieren in de oceaan

Voor aankomende diepzeeduikers vanaf 4 jaar. Een 64 pagina’s tellend boek van het Wereld Natuur Fonds. Ontmoet de wilde dieren van de oceaan. Na elk voorleesverhaal met illustraties plons je op een dubbele pagina met foto’s en weetjes. Een combinatie van feiten en fictie, zodat je de dieren echt leert kennen.

Prijs 17,45 euro op wwf.nl

Kindersnorkelset

Lekker compleet, een Mares snorkelset voor kinderen. De set bestaat uit een stevig masker met een siliconen gelaatstuk voor een goede pasvorm. Verder een lichtgewicht vin met een verstelbare hielstrap en een zachte voetpocket voor extra comfort. Volgens Mares geeft het vinblad met de sterke rubberen zijribben extra stabiliteit en meer stuwkracht. Handig want daardoor kunnen de kleine waterratten extra hard zwemmen. Snorkelplezier gegarandeerd!

Klik voor verkoopadressen.

Onderwater-etui voor op het droge

Een perfect cadeau voor creatieve haaienliefhebbers! Dit drievaks-etui heeft een gave haai op de voorkant staan. Er zit een knop op om de lichtjes in de maag van de haai  te laten branden zodat je ziet wat hij lekker vindt. Binnen in het etui vind je allerlei schrijf- en tekenspullen, zoals (kleur)potloden, viltstiften, een gum en een puntenslijper.

Prijs vanaf 49,95 euro, o.a. via bol.com.

PLAYMOBIL - Spy Team Onderwaterjet

Schurken hebben geen kans tegen dit perfect uitgeruste Spy Team. Jouw PLAYMOBIL duiker houdt zich vast aan de handvatten van de onderwaterscooter en de woeste tocht door zee kan beginnen. De Spy Team Onderwaterjet heeft vier raketten en kan drijven. De set is zelfs voorzien van een onderwatermotor.

Prijs vanaf 9,99 euro. o.a. verkrijgbaar bij Toy Champ

Junior Full Face snorkelmasker

De Aria Junior is speciaal ontworpen voor de kleine avonturier. Het snorkelmasker is verkrijgbaar in één kindermaat. Verder wordt het snorkelmasker geleverd met een stickervel, zodat je het masker zelf kunt pimpen!

Verkrijgbaar bij de duikspeciaalzaak. Prijs € 52,90.

Waterdichte digitale camera

Deze Agfa camera is een gebruiksvriendelijke en compacte camera voor kinderen. Dankzij zijn waterdichte behuizing is de camera tot 3 meter diepte te gebruiken. Door de duidelijke knoppen zoomen kinderen eenvoudig in en uit, stellen ze leuke filters in of beginnen ze met het opnemen van video’s. De twee schermpjes die aan de voor- en achterkant zitten, vergroten het plezier en zijn extra handig bij het maken van selfies.

Prijs vanaf 99,99 euro, o.a. verkrijgbaar bij Coolblue

Prijzen onder voorbehoud.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief