Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Buddyweken bij Magic Oceans

Heb jij al vakantieplannen voor aankomende zomer? Magic Oceans Dive Resort kondigt speciale zomeraanbieding aan!

Magic Oceans Dive Resort in Anda, op het Filipijnse eiland Bohol, heeft een speciale aanbieding voor alle duikers die reizen van juni tot en met september 2019. Vanaf nu krijgen duikers een speciale korting als ze hun vakantie boeken voor de komende zomermaanden.

Korting voor buddy’s én soloreizigers 
De aanbieding is voor zowel buddy’s als soloreizigers. Voor buddy’s is het tweede, voorafgeboekte duikpakket gratis: twee halen, is één betalen! Voor de duikers die alleen reizen, wordt geen solotoeslag berekend. Zij betalen dus maar de helft van de kamer!

Magic Oceans Dive Resort
Magic Oceans Resorts Dive ligt ten zuidoosten van Bohol in Anda, ver van de toeristische gebieden. Het resort heeft slechts 16 kamers en biedt 27 verschillende duikstekken aan met verschillende soorten duiken. Van critters verkennen op de muck sites, tot een voorbijzwemmende walvishaai bij de koraaltuinen – dit duikresort is geschikt voor iedere soort duiker!

Meer informatie
Ga voor meer informatie over het resort naar www.magicoceans.online. Voor de algemene voorwaarden van de speciale aanbieding bezoek www.magicoceans.online/special-offers.

Je vindt Magic Resorts tijdens Duikvaker op de stand van Dive and Travel in Hal 2.

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2019:
vrijdag 1 februari van 18 tot 21 uur (extra opening – zonder entertainment)
zaterdag 2 februari van 10 tot 18 uur
zondag 3 februari van 10 tot 17 uur

Bestel je kaarten met 20% korting en maak kans op een Scubapro duiktas!
Bestel je kaarten in de voorverkoop! Dat scheelt wachten bij de entree. En met de DiB promocode krijg je 20% korting en maak je kans op een Scubapro duiktas. Klik hier voor de promocode.

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief