Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Buddy Dive Resort

Bon Bini op Dushi Bonaire! Een ding is zeker – jou wacht een heerlijke Caribische vakantie. Zeker als je naar Buddy Dive Resort gaat!

Buddy Dive Resort biedt al 40 jaar alles wat duikers op Bonaire nodig hebben. Gasten hebben keuze uit ruime 1-, 2-, of 3- slaapkamer appartementen. Er zijn 2 restaurants, 2 zwembaden en een volledig uitgerust duikcentrum. Het prachtige huisrif, waar u 24 uur per dag van kunt genieten, is nooit meer dan een paar stappen van uw appartement vandaan. Daarnaast vindt u aan de steiger de verhuur van duikspullen, lockers, spoelbakken en de duikwinkel.

Ook bootduiken behoort tot de mogelijkheden. De boten vertrekken meerdere keren per dag vanaf de Buddy Dive steiger. Als u “shore diving paradise” Bonaire vanaf de kant wilt verkennen bent u bij Buddy Dive ook aan het juiste adres. Alle duikpakketten zijn inclusief pick-up en onbeperkt lucht/nitrox. Uw flessen kunt u gemakkelijk inladen in de drive-thru. Zo heeft u alle vrijheid om te duiken hoeveel, waar en wanneer u wilt.

Tijdens de lockdown heeft Buddy Dive de gelegenheid genomen om Blennies restaurant en de duikwinkel renoveren. Ook is de steiger vernieuwd en groter gemaakt zodat er meer dan genoeg ruimte is voor iedereen.

Op de website vindt u alle informatie over de regels omtrent reizen van en naar Bonaire en alles wat daarbij komt kijken.

Buddy Dive Bonaire YT 2

Bonaire Toerisme

Heerlijk! Een vakantie op Bonaire waar je vanaf de kant kunt duiken, met de boot een duiktrip kunt maken, heerlijk kunt snorkelen en kunt freediven! Maar er is nog veel meer te doen op Bonaire. Op de website van Bonaire Toerisme vind je alle informatie over Bonaire voor een afwisselende vakantie.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief