Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Brandweer Nederland sluit zich aan bij Wij Duiken Veilig

Wij Duiken Veilig is bedoeld voor de duiksector in de breedste zin van het woord. Ook Brandweer Nederland is partner van het congres en netwerkevent op 27 september.

 

Stephan Wevers, voorzitter van Brandweer Nederland en voorzitter van de Raad van Brandweercommandanten.

Doel van het congres is om mensen in de duikbranche met elkaar te verbinden en om van elkaar te leren. Vanuit diverse perspectieven zullen sprekers ingaan op mentaliteit, gedrag en systemen. Het congres en netwerkevent brengt professionele duikers (beroepssector) en duikprofessionals (recreatieve sector) bij elkaar.

De dag wordt afgesloten met een forumdiscussie waarin wordt gereflecteerd op de presentaties gedurende de dag met onder andere Stephan Wevers, voorzitter Brandweer Nederland en voorzitter Raad van Brandweercommandanten, Edwin Hofma, commandant van de Defensie Duikgroep en bestuurslid Stichting werken onder Overdruk, Erik van Vessem, voorzitter (interim) Nederlandse Onderwatersport Bond, en Dr. Rob van Hulst, Bijzonder hoogleraar Anesthesiologie aan de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam.

De organisatie van Wij duiken veilig is verheugd dat Brandweer Nederland zich ook heeft aangesloten. Sander Kool, mede-initiatiefnemer van het congres, reageert: «Het duiken bij de brandweer heeft de afgelopen tien jaar binnen de duikbranche een hele grote ontwikkeling doorgemaakt. Het rapport ‘Tweede orde leren van (bijna-)ongevallen bij waterongevallenbeheersing’ is hier een prachtig voorbeeld van. Wij zijn dan ook blij dat Stephan Wevers namens Brandweer Nederland zijn kijk op duikveiligheid met het publiek zal delen.»

Wij duiken veilig – Congres en netwerkevenement voor elke professionele duiker en duikprofessional

Op vrijdag 27 september 2019 vindt voor de eerste maal ‘Wij duiken veilig’ plaats, het congres en netwerkevenement voor elke professionele duiker en duikprofessional, zowel binnen de beroeps- als de recreatieve duiksector. Mentaliteit, gedrag en systemen zijn de rode draad.

Locatie: Expo Houten | Prijs: 95 euro inclusief lunch | Meer info en aanmelden: www.wijduikenveilig.nl

Meer lezen over Wij duiken veilig op DuikeninBeeld? Klik hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief