Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen

BonaireXperience – Een virtuele dagtrip naar Bonaire

Bon Bini! Welkom op Dushi Bonaire!

Bonaire Toerisme nodigt je uit om op zaterdag 16 januari 2021 een dag lang mee te gaan naar Bonaire. Een dag? Ja! Je reist virtueel mee naar het eiland, duikt onder of snorkelt in de wateren van Bonaire, komt bij de leukste hang-outplekken, gaat de mangroven in, drinkt samen met je ‘medereizigers’ een cocktail, kijkt rond op het eiland en nog meer. Bon Bini!

Een dag lang waan je je op het eiland in de Caribische Zee. Gewoon achter je pc, op je tablet of telefoon, of op je tv. Want Bonaire Toerisme brengt het eiland bij je thuis, waar in de wereld je ook bent. Van 12 tot 20 uur (Nederlandse tijd!) zijn er (live) presentaties vanaf en over Bonaire.

Onder water

Natuurlijk! Bonaire Toerisme neemt je mee onder water. Duikcentra als VIP Diving, Wannadive en Buddy Dive geven je een kijkje onder water én in hun duikcentrum. Onderwaterfotograaf Casper Douma neemt je mee voor een duik op de Hilma Hooker en freedive champ Carlos Coste laat zien waarom Bonaire een ideale bestemming voor freedivers is.

Natuur

Hoe mooi en divers is de natuur onder en boven water?! En wat doet Bonaire om dat zo te houden? STINAPA maakt zich daar hard voor. Sea Turtles Conservation Bonaire beschermt de zeeschildpadden en Reef Renewal Bonaire zet zich in voor het herstel van de koralen. Deze prachtige initiatieven komen live vanaf Bonaire naar je toe! En ook de mangroven worden niet vergeten.

Vakantie!

Kun je ‘veilig’ naar Bonaire? Wat doet de toeristische sector om jou ook in deze tijd een heerlijke vakantie te bezorgen. Bonaire Toerisme zit niet stil en praat je bij. Reisorganisaties als Dive and Travel, BONTravel, ABC Travel, TUI en Corendon nemen je op 16 januari mee op ontdekkingstocht naar Bonaire.

Salú!

Geen BonaireXperience zonder een overheerlijke cocktail.  Sir Eddy S. Trinidad zal deze tijdens de BonaireXperience live in de Cadushy Distillery maken. En je kunt zelf meedoen (en proosten) want het recept krijg je van ons (klik!). Bovendien maak je kans op een fles van de Cadushy likeur door tijdens de BonaireXperience een foto op Facebook of Instagram te plaatsen van jouw experience van deze Bonairedag met hashtag #BonaireXperience.

En meer…

We gaan kitesurfen met Bonaire Kite School. We zien Bonaire door de ogen van onderwaterfotografen Noustha Koeckhoven en Olga Knijn, auteur van Duikgids Bonaire Marloes Otten en expat Ashja Bosboom. Fleur Hilbrands van Selected by Fleur neemt je mee naar de beste hang-outplekken en restaurants. En er is muziek!

Tot zaterdag 16 januari in de BonaireXperience!

Win!

Je maakt kans op één van de twee flessen Rom Rincon of één van de twee flessen Cadushy likeur die The Cadushy Distillery beschikbaar stelt. Hoe? Heel simpel!

Plaats op 16 januari tijdens de BonaireXperience een foto van jezelf en je medekijkers op je eigen tijdlijn op Facebook (wél openbaar!) of Instagram  met de hashtag #BonaireXperience – laat zien hoe jij de BonaireXperience beleeft!

In de week na het evenement zal Bonaire Toerisme de winnaars bekendmaken via Facebook – like dus wel hun pagina!

Praktische informatie

Wanneer? De BonaireXperience is op zaterdag 16 januari 2020 van 12 tot 20 uur. Het programma is onderverdeeld in vier blokken van twee uur, elk met unieke inhoud.
Waar? Je kunt de BonaireXperience volgen in de livestream op de Facebook-pagina’s van Bonaire Toerisme, DiveXperience, DuikeninBeeld en Duikvaker en op het YouTube-kanaal van Bonaire Toerisme en DiveXperience.

Het programma per blok vind je onder aan deze pagina.

#BonaireXperience

Programma

De dag die van 12 tot 20 uur duurt, bestaat uit vier blokken. Elk met unieke inhoud. Klik op de afbeeldingen hieronder voor een grote weergave van het programma per blok.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief