Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Duiken

Blog: Tussen de vissen

Ken je hem nog? Twan, de bekendste duiker van MaiDiving Divecenter? Hij gaat zwemmen tussen de vissen – dat is weer heel iets anders!

Benieuwd naar de andere blogs van Twan? Klik hier!

Hoi, daar ben ik weer … Twan Polder, de mascotte van MaiDiving Divecenter in Albrandswaard.

Op zaterdag ben ik vroeg wakker gemaakt. Nou daar hou ik echt niet van, maar ik werd opgehaald met de bus om naar TODI helemaal in België te gaan. Jeroen en Laura hebben mij verteld dat dit een groot zwembad is met heel veel vissen. Het is niet zo koud als het buitenwater gelukkig. Wel spannend hoor!

We zaten lang in de bus en toen we aan kwamen zijn we binnen gaan kijken. Op een plaatje zag ik alle dingen die in het water zijn gebouwd, grappig hoor. Maar waar zijn die vissen nou? Na het omkleden gingen we met de lift naar boven. Laura heeft mijn duikspullen bij elkaar gezocht en toen was het tijd om de set op te bouwen. Dat kan ik natuurlijk zelf. In het water gingen we eerst proberen of alles goed ging, dicht bij de trap. Ik vond het allemaal wel oké hoor, het ging super goed. Toen we naar de vissen
zwommen, zag ik een hele grote! Ik was zo onder de indruk dat ik vergat mijn inflator te gebruiken, maar dat was niet erg. Laura mijn instructeur deed dat voor mij. Na een tijdje kon ik het gewoon weer zelf. We hebben helemaal naar de bodem gedoken, op 8 meter. Knap he.

Na de duik hebben we warme chocomelk gedronken met slagroom. Ik wil graag snel weer mee naar TODI, want ons zwembad is nu wel heel saai! Het was een superleuke dag … ben benieuwd wat wij de volgend keer gaan doen, maar dat lees jij wel weer in mijn nieuwe blog … doei!!

Duiken met een beperking

Het gewichtloos zweven, zonder prikkels van buitenaf geeft een positieve reactie op de fysieke en mentale gesteldheid. MaiDiving is opgericht met de overtuiging dat iedereen het duiken eens geprobeerd moet hebben en begeleidt mensen met een beperking naar een duikbrevet op maat.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief