Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sandra Boerlage – Bitterballenduik met Duikeninbeeld

Eindelijk was het zover dat Sandra Boerlage haar cadeaubon voor een bootduik bij Scuba-academie uit de kast kon toveren om te genieten van een heel ander soort duik in Vinkeveen. Hoe leuk om dit te doen met een hele hoop bekenden tijdens de Bitterballenduik van Duikeninbeeld!

bitterballenduik-53782

Na een kleine race partij van spullen bij elkaar zoeken, camera in orde maken en Bart op te pikken gingen we op weg naar Vinkeveen. Tijdens de rit er naar toe zat het weer niet echt mee en ook bij aankomst was het nog flink aan het spetteren. Dus snel spullen in elkaar en hierbij hadden we de gelegenheid om ons droog om te kleden. Hier begon de gezelligheid al en sprak ik weer veel bekenden.
Maar ja we zijn er tenslotte ook om te duiken dus alles werd in de boten gedaan, waarbij Cees nog even een groepsfoto maakte waarbij hij nog net op de steiger kon blijven staan. Nog even een snelle check of alles aan boord was en ja hoor dit keer was ik degene die met al m’n geklets mijn lood vergeten was aan boord te leggen. Dus hup snel nog even halen, want dat is toch wel heel handig als je gemakkelijk wilt duiken.
Met alles aan boord gingen we richting zandeiland 9 waar we een uitgebreide briefing kregen van Ferry die nog uren door kon gaan als het aan hem lag, maar iedereen stond te popelen om te water te gaan om daar een uurtje te genieten van flora en fauna.
Ik had voor deze gelegenheid m’n 9-18mm lens erop gedaan in de hoop een snoek tegen te komen. Eenmaal onder had ik toch wel spijt van mijn keuze, het was een paradijs van zoet water kreeftjes. Tja dat krijg je als te weinig duikt in Vinkeveen dan moet je gokken wat voor lens je erop zet. Evengoed leuk bezig geweest met foto’s maken, al kwamen de kreeftjes er wel wat in kleiner formaat op door m’n 9-18mm lens. Het uur vloog in ieder geval voorbij en nadat we weer bij scuba-academie waren aangekomen en alles weer in de auto hadden geladen was het tijd voor de beruchte bitterballen met een hoop gezelligheid.
Iedereen bedankt weer voor de gezellige avond en op naar snel weer een duik in de vinkeveense plassen met scuba-academie.

bootduikscubaacademie-53782

kreeftbootduikvinkeveen-53782

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief