Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Belmar Oceanfront Apartments

Bon Bini op Dushi Bonaire! Een ding is zeker – jou wacht een heerlijke Caribische vakantie. Zeker als je naar Belmar Oceanfront Apartments gaat!

Belmar Oceanfront Apartments is een klein en intiem resort met een prachtig uitzicht op zee vanuit elk appartement. Het resort ligt dichtbij de zuidelijke duikplekken en wind- en kitesurf pots.

De kleurrijke tuin en het zwembad nodigen u uit om even te ontspannen.  Spring van de steiger voor een verfrissend zwemtochtje in zee of ontspan in de rustige omgeving  van uw eigen veranda / balkon.

Het PADI 5-sterren resort heeft een eigen duikwinkel waar u kunt genieten van valet bootduiken die vertrekken vanaf de steiger van Belmar of een prachtige duik kunt maken op het privé huisrif. Daarnaast zijn duikcursussen beschikbaar op elk niveau. Natuurlijk kunt u ook uw flessen in uw eigen huurauto laden om een van de vele duikstekken van Bonaire te ontdekken.

Met het Drive, Dive & Stay pakket bent u voorzien van alles wat nodig is voor een succesvolle week duiken; accommodatie, vervoer naar de luchthaven, kantduiken met ongelimiteerd lucht en nitrox (plus optionele bootduiken) en een huurauto.

Bonaire Toerisme

Heerlijk! Een vakantie op Bonaire waar je vanaf de kant kunt duiken, met de boot een duiktrip kunt maken, heerlijk kunt snorkelen en kunt freediven! Maar er is nog veel meer te doen op Bonaire. Op de website van Bonaire Toerisme vind je alle informatie over Bonaire voor een afwisselende vakantie.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief