Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Belgische Duiksportbeurs: Nog veiliger duiken met DAN

Tijdens de Belgische Duiksportbeurs schuiven de leukste, interessantste specialisten bij ons aan. Zij gaan met je in gesprek, beantwoorden je vragen en nemen je mee in hun enthousiasme. Guy Thomas van DAN is erbij!

Logo DAN 2016Als duiker kun je er van op aan dat DAN – Divers Alert Network klaarstaat als je iets overkomt. Maar DAN is veel meer dan alleen een duikverzekeraar. DAN doet intensief onderzoek om zo de duikveiligheid te vergroten en voert actief campagnes om duikers bewust te maken. Guy Thomas, vice-president bij DAN Europe, schuift aan.

Op zaterdag zal Guy met je praten over de DAN-campagne met betrekking tot vermiste duikers. Een situatie die je nooit wilt meemaken! De campagne informeert je over wat je moet doen om een dergelijke situatie te voorkomen en ook wat je moet doen als het toch gebeurt. Guy vertelt meer en beantwoordt je vragen. En misschien heb je zelf wel eens iets meegemaakt en kunnen wij van jouw ervaringen leren.

DAN doet veel onderzoek, allemaal gericht om het duiken voor jou veiliger te maken. Maar weet je dat je aan diverse onderzoeken ook zelf kunt bijdragen? Guy vertelt je op zondag over het onderzoek dat DAN doet, de resultaten die al zijn behaald en wat jij voor DAN en andere duikers kunt betekenen. Een aanrader!

Wanneer?

zaterdag 13.15 uur
zondag 14.15 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld

Klik hier voor het volledige programma

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief