Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Belgische Duiksportbeurs: Biologie – Meer zien? Dat kan

Tijdens de Belgische Duiksportbeurs schuiven de leukste, interessantste specialisten bij ons aan. Zij gaan met je in gesprek, beantwoorden je vragen en nemen je mee in hun enthousiasme. Bas en Mirjam van der Sanden zijn erbij!
bas-en-mirjam-van-der-sanden
Als docenten biologie én enthousiaste duikers leren Mirjam en Bas van der Sanden zelf elke duik weer iets bij. Kennis en ervaringen die zij graag willen delen en beleven met andere duikers. Dat doen zij via lezingen, duikdagen en duikweekenden onder de naam ‘Onderwaterbiologie’. En dit jaar ook aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld op de Belgische Duiksportbeurs.

Bas en Mirjam nemen je mee op ontdekkingstocht. Hun missie is om duikers te enthousiasmeren voor het leven in de zee. Om duikers te enthousiasmeren hebben we onze zintuigen nodig. Onder water zijn dat vooral onze ogen. Het gaat er dus om wat je ziet. Nu is het je vast opgevallen dat het ene buddypaar hele andere dingen waarneemt dan de ander. Hoe komt dit? En zijn er methodes om meer te gaan zien? Daar gaan we eens even bij stilstaan in bij de thematafel ‘Meer zien? Dat kan.’


Wanneer?

zaterdag 11.15 uur
zaterdag 15.15 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld

Klik hier voor het volledige programma

Eerste_prijs_-_Bas_van_der_Sanden

Foto: Bas van der Sanden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief