Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Belgisch EK-team gepresenteerd

Van 4 tot en met 8 oktober vindt op Maderia het Europees Kampioenschap Onderwaterfotografie en -film plaats. Dit is het Belgische team!

Op 15 augustus werd het team officieel gepresenteerd. De Belgische equipe onder de vlag van de BEFOS bestaat dit jaar uit twee fotografen en een filmer plus hun assistenten.

De videograaf die door NELOS is aangewezen, is geen onbekende! Gery Beeckmans deed al meerdere malen aan de wereld- en Europese kampioenschappen mee. Samen met zijn assistent Cathy Grimonpont wil hij op het EK zijn vierde plaats tijdens het WK van 2021 verbeteren. Gery is tevens de teamcaptain.

Ook onderwaterfotograaf Danny Van Belle zagen we al eerder op internationale wedstrijden. Hij behaalde op het WK Onderwaterfotografie van 2021 een vierde plaats en wist al vele internationale prijzen met zijn films te winnen. Samen met assistent Rudy Janssens is hij door LIFRAS aangewezen als deelnemer aan het EK 2022.

Voor fotograaf Jef Driesen wordt het de eerste keer dat hij deelneemt aan een internationaal CMAS-kampioenschap. Na zijn goede prestaties op het OBK is hij door de NELOS verkozen. Samen met assistent Mike Pellens gaat hij de strijd aan op Madeira.

Wij wensen het team veel succes!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief