Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Beach Clean-up op 19 april

Op zondag 19 april organiseren Sea Cleaners-int en Sea First Foundation alweer de vierde Beach Clean-up in Noordwijk, die mede mogelijk wordt gemaakt door Strandpaviljoen Take 2. Help je mee?

Tijdens deze middag ruimen we gezamenlijk het strand op. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur kan iedereen langskomen om mee te helpen. Afvalzakken, handschoenen en grijpstokken zijn aanwezig.

 Alweer een beach clean-up horen wij u denken

Afval is een steeds groter wordend probleem, waar wij ons gelukkig steeds meer bewust van worden. Het is niet alleen hinderlijk voor de mens, maar ook de dieren hebben er last van: vogels en vissen eten het afval en sterven in veel gevallen als gevolg hiervan. De vissen die niet meteen overlijden, nemen de stoffen in het lichaam op, met de kans dat deze later op ons bord belandt.

Beach clean-up

De gemeente zorgt voor het schoonhouden van het strand op grote schaal met speciale machines. Helaas blijft er vaak nog een heleboel afval liggen en spoelt er ook dagelijks veel nieuw afval aan. Op 19 april organiseren wij weer een gezellige dag waarbij het strand van Noordwijk een extra grondige schoonmaakbeurt krijgt.

 Locatie

De beach clean-up wordt gestart vanaf het strandpaviljoen Take 2.
Koningin Astrid Boulevard 101, 2202 BD Noordwijk.
Rond 12.00 uur is de kick-off. Vanaf 12.15 uur verdelen we ons in groepjes en verspreiden we ons over het strand. Rond 16.00 uur wordt de dag afgesloten. Indien u later wilt starten en het verzamelde afval eerder in komt leveren, kan dat natuurlijk ook.

Deelname

De beach clean-up is een dag heerlijk uitwaaien, waarbij het strand meteen een goede schoonmaakbeurt krijgt. Vooral de kinderen kunnen genieten van het strand en de activiteiten.
Deelnemers krijgen naar keuze een kopje koffie of thee aangeboden en de kinderen iets lekkers.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief