Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Beach Bios aan de Zevenhuizerplas

Op zaterdag 8 september kun je de film Vele gezichten van de Zevenhuizerplas aan de plas zelf kijken. Met je voeten in het zand kun je genieten van de magische onderwaterwereld op het scherm.

 

Voorafgaand aan de film neemt boswachter Dick je mee op natuurexcursie, zorgt restaurant De Strandgaper voor een hapje en een drankje en kunnen de kinderen marshmallows roosteren. Zodra het donker wordt, start de film. Na afloop kun je napraten tijdens een Meet & Greet met de filmcrew. De Beach Bios, georganiseerd door gemeente Zuidplas en Recreatieschap Rottemeren samen, kost € 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar en € 5,= voor iedereen vanaf 13 jaar, inclusief een welkomstdrankje. Tickets zijn te bestellen op www.facebook.com/event

De film Vele gezichten van de Zevenhuizerplas, geregisseerd door Robert Hughan van Goofy Aqua Video Images, was eerder te zien op het Wildlife Film Festival in Rotterdam, het grootste natuurfilmfestival van Nederland.

De Beach Bios is een heerlijke, ontspannen familiebelevenis aan de Zevenhuizerplas met:
19.30 uur: start natuurexcursie
20.30 uur: inloop met drankje, hapje en marshmellows roosteren, uitleg over bijen door imker Liesbeth de Frel
21.00 uur: inleiding door wethouder Daan de Haas
21.15 uur: Start film Vele gezichten van de Zevenhuizerplas
22.00 uur: Meet & Greet met regisseur Robert Hughan en filmcrew
22.30 uur: Einde

Kom naar het strand bij restaurant De Strandgaper, Strandweg 1 in Zevenhuizen, laat de dagelijkse hectiek een avondje thuis, doe je strand-outfit aan en ontdek (samen met je kids) de magische onderwaterwereld van de Zevenhuizerplas.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief