Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bas Brand – Snotolf

Locatie  Zoetersbout, Oosterschelde, Zeeland

Snotolventijd! Duikreporter Bas Brand maakte een film.

De Snotolventijd is weer aangebroken, en wat zijn ze toch mooi.

Ook dit jaar hoop ik weer mooie beelden te kunnen maken. In het duikseizoen heb ik nooit tijd om de beelden te monteren en de foto’s te ontwikkelen. Dat doe ik altijd in de winter. En mijn report is dus wat minder actueel.

Veel kijk plezier !!

 

Dit bericht delen

Bas Brand
Bas Brand

Sinds 2011 ben ik actief duiker en in de laatste jaren ben ik begonnen met onderwaterfotografie en -film. Ook ben ik actief als vrijwilliger bij de KNRM.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten