Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

BARE Demodag – test een droogpak bij Scuba-Academie

Altijd al een BARE droogpak, onderpak en mid- of baselayer willen proberen? Op zondag 12 september kun je bij Scuba-Academie zelf de voordelen van deze premium duikkleding voor alle seizoenen ervaren.

Recentelijk is Scuba-Academie, hét fullservice duikcentrum voor de technische en de recreatieve duiker, dealer geworden van BARE, de duikkleding voor elke duiker en voor elke omgeving. Tijdens het demoweekend kun jij zelf de veelzijdigheid van de BARE droogpakken ervaren. De Scuba-Academie-medewerkers vertellen je de ins en outs en beantwoorden je vragen. En als je wilt, kun je vervolgens met het pak van je keuze een duik maken.

Twee BARE modellen kun je op locatie in Vinkeveen testen tijdens het demoweekend:

Sentry: een fantastisch pak van Yamamoto neopreen (NST – No Stitch Technology). Sterk, warm en flexibel en voor de meest uitdagende duiken nog te versterken met extra Kevlar.
X-mission Evolution: een droogpak van nylon ripstof en dus oersterk, flexibel en licht van gewicht. Dit pak is door BARE ontworpen in samenwerking met een team van grotduiker.s Het is hét pak voor de veeleisende technische duiker en minstens zo geschikt voor recreatieve duiken.

Weet je dat de droogpakken verkrijgbaar zijn in maar liefst 19 standaardmaten? En bekend staan om hun pasvorm en kwaliteit?

Kom op 12 september naar Scuba-Academie en maak een testduik. Het is gratis én vrijblijvend. Reserveer wél je plek én pak!

Foto: BARE/Martin Strmiska

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief