Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Bali – Alle schoonheid en variatie in één duikrondreis!

Bezoek Bali met Tulamben, Menjangan en Nusa Penida. Alle schoonheid en variatie in één duikrondreis van Wild Water!

Kiezen is verliezen! Dus waarom zou je? Elke regio heeft zijn specifieke duiktopografie en onderwaterleven, het is zonde om er één te missen!
Als jouw voorkeur uitgaat naar één bepaald resort in of rond Bali, dan kies je slechts voor één duikgebied, terwijl er zo veel mogelijkheden zijn om verschillende highlights (onder en boven water) te combineren. Daarenboven krijg je tijdens een rondreis een mooie impressie van de (natuur)pracht en de cultuur die het Eiland van de Goden rijk is.

Wild Water duikvakanties zet de drie belangrijke duikgebieden voor je op een rijtje.

Tulamben & Amed (Bali’s noordoostkust)

Tulamben is het thuisfront van het WOII-wrak The Liberty, waarschijnlijk de meest gekende en meest geliefde duikstek van Bali. Er is echter veel meer…

Klik en check onze TIP in Tulamben

Duiken in Amed is nog onaangetast. De zwarte zandbodem is een prachtige, dramatische achtergrond voor de ongelooflijke kleurenpracht van de vele soorten vis en critters.

Klik en check onze TIP in Amed

  

Menjangan, Secret Bay & Pemuteran (Bali’s noordwestkust)

Helder en rustig water, een mysterieus scheepswrak en grillige wanden bedekt met gorgonen maken van Menjangan Marine Park een absolute topper. Aan de andere kant van Bali’s meest westelijke punt ligt de wereldbefaamde “Secret Bay”. Een ware speeltuin voor onderwaterfotografen!

In de Pemuteran Bay zijn verschillende interessante mogelijkheden, ook voor beginnende duikers. Hier zie je een grote verscheidenheid aan kleurrijk onderwaterleven.

Klik en check onze TIP aan Bali’s noordwestkust

  

Lembongan & Nusa Penida (Bali’s buureilanden)

Rond Nusa Penida en Nusa Lembongan kan je genieten van bijzonder spectaculaire (stromings)duiken, twee spectaculaire cleaning stations voor manta’s, scholen vis, gezonde koralen en in het juiste seizoen, met wat geluk, overweldigende ontmoetingen met de zeldzame mola mola.

Klik en check onze TIP in Lembongan

Voorbeeld combinatiereis, exclusief te boeken bij Wild Water:

4 nachten Alam Batu (Tulamben) +
4 nachten Amertha (Menjangan) +
4 nachten Ohana’s (Nusa Lembongan)
vanaf € 1295
Inclusief 18 duiken
Exclusief vluchten

Vraag meer info of een vrijblijvende offerte via info@wildwater.be

www.wildwater.be

2 reacties

  1. Avatar

    Tulamben ben ik geweest en vond ik echt geweldig, de rest van het eiland heb ik alleen boven water gezien. Deze combinatie vind ik wel heel interessant, ik ga graag nog eens terug naar Bali. Eens kijken of mijn buddy deze ook ziet zitten.

    REAGEREN
  2. Avatar

    Ok ben zeer geinteressserd in een duikvakantie volgend jaar

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief