Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Aquashot foto- en filmavond met interessante sprekers

Op vrijdagavond 14 april vindt opnieuw een foto- en filmavond plaats in ’t Veerhuis in Nieuwegein. Het programma is als vanouds gericht op kijken naar mooie foto’s en films en leren van elkaar.

Ronald Faber opent de avond met de grote première van de Raja Ampat film. Ronald begeleidde vorig jaar een groepje enthousiaste filmmakers op een NOB lezersreis naar het hart van de koraaldriehoek. Met z’n tienen maakten zij een film. Die gaan we bekijken, en de makers vertellen daarna hoe ze te werk zijn gegaan.

Erik de Boer praat je in de ‘Tech Talk’ bij over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van flitsers. Flitslicht zorgt voor kleur en contrast in je foto’s. Er gebeurt veel op het gebied van flitsers met compacte modellen als die van Backscatter en de nieuwe flitser/videolamp-in-één van Weefine. Erik neemt ze mee naar Nieuwegein.

Filip Staes sluit de avond af met een themapresentatieover kleurfilters. De uitpuilende prijzenkast van Filip is deels te danken aan zijn beheersing van creatieve technieken. Regelmatig neemt hij een setje kleurfilters mee onder water om zijn beelden net die andere draai te geven. Filip neemt je mee in de beginselen van deze techniek, waarover hij nog veel meer kan vertellen in de workshops van zijn Onderwater Fotografie Academie.

Foto: Filip Staes

Wanneer: vrijdag 16 april
Waar: ’t Veerhuis, Nijemonde 4 in Nieuwegein
Hoe laat: inloop 20.00 uur, aanvang 20.30 uur
Prijs: gratis

Zet je de volgende datum ook vast in de agenda?
vrijdag 16 juni 2023

Dit voorjaar worden de data voor het seizoen 2023 – 2024 gepland. Vind je het zelf leuk om een keer wat van jouw werk te laten zien? Neem dan contact op met Rob Aarsen en hij vindt vast een plekje!

2 reacties

  1. Zijn er nog kaarten voor Aquashot foto- en filmavond 14-4-2023

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief