Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Doorlopende presentaties bij Aqua Lung

Welke presentaties wil jij bijwonen op de stand van Aqua Lung tijdens de virtuele Duikvaker?

Aqua Lung maakt het je gemakkelijk! De presentaties van het merk kun je zaterdag en zondag de hele dag volgen! Ze staan de hele dag door geprogrammeerd.

Eén presentatie gaat over het Omni jacket. Weet je dat je dit jacket zelf kunt samenstellen, precies zoals jij wilt. In de presentatie zul je horen hoe makkelijk dit is en welke voordelen het voor jou als duiker heeft.

De tweede presentatie is nu heel actueel: duiken in koud water. De ademautomaten van Aqua Lung, waaronder de Leg3nd zijn daar als geen ander geschikt voor. Waarom? dat wordt uitgebreid toegelicht in de presentatie.

Wil je liever persoonlijk in gesprek over de uitgebreide productlijn van het merk? Dat kan! Het team van Aqua Lung chat of videobelt met je om je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over de speciale aanbiedingen in het beursweekend.

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief