Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Amilco Benelux aanwezig bij congres Wij Duiken Veilig

De organisatie van Wij Duiken Veilig is blij dat ook Amilco Benelux zich heeft aangesloten bij het congres en netwerkevent voor de duikpro en de professionele duiker.

 

Joep Mol, Amilco Benelux

Amilco vertegenwoordigt binnen de Nederlandse markt merken als Suunto, Bare, Aqua Lung, Ursuit en Metalsub. Stuk voor stuk A-merken die producten ontwikkelen met als ultieme doel om de duikveiligheid van beroeps- en recreatieve duikers te vergroten. Deze producten worden zowel binnen het beroeps- en recreatieve segment door duikers gebruikt.

Joep Mol van Amilco Benelux ziet het congres en netwerkevent als een kans om van elkaar te leren: «De sprekers op het congres zijn allemaal op hun eigen manier met duiken bezig. Door naar elkaar te luisteren en met elkaar in gesprek te gaan, kunnen alle duikers van elkaar leren, waardoor duiken nog veiliger kan worden.»  Belangrijk vindt hij dat de betrokkenen bij de duikbranche voor elkaar openstaan. Dat geldt niet alleen voor beroepsduikers en recreatieve duikers, maar ook binnen het recreatieve segment en het beroepsduiken zelf zijn er diverse stromingen waarbinnen men van elkaar kan leren. Joep Mol: «Het begint met de wil om naar elkaar te kijken en luisteren. Precies wat met dit congres wordt beoogd.»

Amilco Benelux zal op 27 september met een informatiestand aanwezig zijn op het congres Wij Duiken Veilig.

 

Wij duiken veilig – Congres en netwerkevenement voor elke professionele duiker en duikprofessional

Op vrijdag 27 september 2019 vindt voor de eerste maal ‘Wij duiken veilig’ plaats, het congres en netwerkevenement voor elke professionele duiker en duikprofessional, zowel binnen de beroeps- als de recreatieve duiksector. Mentaliteit, gedrag en systemen zijn de rode draad.

Locatie: Expo Houten | Prijs: 95 euro inclusief lunch | Meer info en aanmelden: www.wijduikenveilig.nl

Meer lezen over Wij duiken veilig op DuikeninBeeld? Klik hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief